Τα Νέα μας

Προϊόντα, Εκδηλώσεις, Εταιρικά Νέα

Το DERIVO® γίνεται mini - Προηγμένος μορφομετατροπέας ροής με μοναδική ορατότητα

Το DERIVO® mini Embolisation Device αποτελεί την μικρογραφία της αποδεδειγμένα αξιόπιστης συσκευής εμβολισμού DERIVO® της εταιρείας Acandis GmbH.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Με τη συσκευή DERIVO® mini Embolisation μπορούν να διανοιχθούν αγγεία μικρών διαμέτρων από 1,5 mm έως 3,5 mm. Όλες οι συσκευές είναι συμβατές μέσω μικροκαθετήρων διαμέτρου 0,021 "ID.

ΟΡΑΤΟ

Το περίγραμμα και το σχήμα της μίνι συσκευής εμβολισμού DERIVO® είναι απόλυτα ορατά λόγω των σύνθετων συρμάτων από PlatinumNitinol. Τρεις επιπλέον δείκτες ακτίνων Χ Platinum-Iridium και στα δύο άκρα επιτρέπουν ακριβή τοποθέτηση και μόνιμο έλεγχο.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η εξαιρετική ευελιξία σε συνδυασμό με την ισορροπημένη ακτινική δύναμη οδηγεί σε τέλεια προσαρμοστικότητα της συσκευής DERIVO® mini Embolisation.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΠΟΔΟΣΗ

Η Acandis® προσφέρει μία μοναδική υποστήριξη για την ακριβή προετοιμασία περιστατικών με τη συσκευή DERIVO® mini Embolisation. Με την προσομοίωση 3D μεγέθους που βασίζεται στο λογισμικό Ankyras, η Acandis® βοηθά τους γιατρούς να επιλέξουν τη βέλτιστη διάσταση της συσκευής πριν από τη θεραπεία.

Λήψη εντύπου προϊόντος