Τα Νέα μας

Προϊόντα, Εκδηλώσεις, Εταιρικά Νέα

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς, πραγματοποιήθηκε φέτος το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επεµβατικής Ακτινολογίας. Μετά τα χρόνια της πανδηµίας Covid-19 που κατέστησε αδύνατη την πραγματοποίησή του, το Συνέδριο που διοργανώνει κάθε χρόνο η Εταιρεία Επεμβατικής Ακτινολογίας, Αγγειοακτινολογίας και Νευροακτινολογίας επέστρεψε ύστερα από 12 χρόνια στη Λάρισα και διεξήχθη 27 - 29 Μαΐου 2022 στο Grecotel Larissa Imperial Hotel.

Η Zerono A.E. συμμετείχε ως βασικός χορηγός της εκδήλωσης, για ακόμη μία χρονιά, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο της Ελληνικής Εταιρείας Επεμβατικής Ακτινολογίας.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα του φετινού Συνεδρίου εστίασε σε νεότερες αλλά και σε καθιερωμένες ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αναδεικνύοντας πολύπλευρα τα νεότερα δεδομένα σε ερευνητικό και κλινικό επίπεδο. Η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου περιλάμβανε πλήθος διακεκριμένων συναδέλφων Επεμβατικών Ακτινολόγων, Νευροακτινολόγων και Ακτινολόγων αλλά και Χειρουργών, Ογκολόγων, Αγγειοχειρουργών και λοιπών συνεργαζόμενων Ειδικοτήτων. Το συνέδριο τίμησε με την παρουσία του ο Καθηγητής Επεμβατικής Ακτινολογίας Κ. Σοφοκλέους από τις ΗΠΑ.