Η Εταιρεία

Η εμπιστοσύνη είναι το όπλο μας

Εταιρικό Προφίλ


Η Zerono Α.Ε. δημιουργήθηκε το 2007, με έδρα την Αθήνα και είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον ιατρικό τομέα στην Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια παρέχουμε στην ελληνική αγορά ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων και προηγμένων τεχνολογικά ιατρικών συσκευών με ένα αποδεδειγμένο αρχείο επιτυχημένων προϊοντικών εισαγωγών στην αγορά.

Ο κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα προϊόντα, προκειμένου η ιατρική κοινότητα να επιτυγχάνει τις βέλτιστες υπηρεσίες για τους ασθενείς της.

Τα επιτεύγματά μας, έχουν επιτρέψει να κερδίσουμε τη θέση του συνεργάτη-επιλογής για πολυεθνικές ιατρικές εταιρείες που επιδιώκουν να εισέλθουν ή να επεκτείνουν την παρουσία τους στην Ελλάδα. Αυξάνουμε με συνέπεια την αξία των προϊόντων μας, τον κύκλο εργασιών μας και ενισχύουμε συνεχώς την ηγετική μας θέση στην αγορά.

 
 

Η Αποστολή μας

Στη Zerono Α.Ε. στόχος μας είναι να παρέχουμε καινοτόμες και εξελιγμένες ιατρικές λύσεις για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών, προσφέροντας παράλληλα μέγιστη αξία στους πελάτες μας, στους επιχειρηματικούς εταίρους μας, στους υπαλλήλους μας καθώς και στην κοινωνία μας.

Ζέτα Κλαπανάρα
Διευθύνουσα Σύμβουλος

 

Οι Αξίες μας


Οι βασικές αξίες της εταιρείας μας αποτελούν τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις και τις κατευθυντήριες αρχές που υπαγορεύουν καθημερινά το έργο μας.

  • Καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας χτίζοντας δεσμούς εμπιστοσύνης και αφοσίωσης.
  • Παρέχουμε συνεχώς καινοτόμες, μοναδικές λύσεις και άριστη εξυπηρέτηση πελατών.
  • Προσφέρουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που υπερβαίνουν τα πρότυπα ασφάλειας και αξιοπιστίας.
  • Αναγνωρίζουμε την ατομική αξία των υπαλλήλων μας παρέχοντας σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη.
  • Παραμένουμε συνεχώς ενήμεροι ώστε να επικοινωνούμε τις νέες εξελίξεις στον τομέα μας.
  • Λειτουργούμε πάντα με έντονο το αίσθημα της εντιμότητας και της ακεραιότητας.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στη Zerono Α.Ε. αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας να ενεργούμε ηθικά, εφαρμόζοντας δεοντολογικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα στην καθημερινή μας συμπεριφορά στους ακόλουθους τομείς: συμβολή στην κοινότητα, προστασία του περιβάλλοντος και διατήρηση δεοντολογικών τρόπων λειτουργίας.

Εργαζόμαστε συνεχώς για να διεξάγουμε τις εργασίες μας με διαφανή τρόπο, αναγνωρίζοντας τη σημασία αυτού για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας που προσπαθούν αντίστοιχα να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους εταιρικής ευθύνης.

Ηθική Συμπεριφορά


Στα πλαίσια της ηθικής μας δέσμευσης, εφαρμόζουμε πολιτική κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς, παρακολουθώντας το αναγνωρισμένο πρόγραμμα συμμόρφωσης από το Anti-Bribery and Anti-Corruption ABAC® Center of Excellence.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί ένα Πρότυπο συστήματος διαχείρισης για την καταπολέμηση της δωροδοκίας και πιστοποιεί ότι ο οργανισμός μας προωθεί μία ηθική επιχειρηματική κουλτούρα και εφαρμόζει εύλογα μέτρα που αντιπροσωπεύουν την παγκόσμια ορθή πρακτική κατά της δωροδοκίας.


Notice: Undefined index: info1 in /var/www/vhosts/zerono.gr/httpdocs/about.php on line 284

Ασφάλεια & Ποιότητα

Στη Ζerono Α.Ε. εφοδιάζουμε τους πελάτες μας με ιατρικά υλικά τα οποία παράγονται κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες ασφαλείας και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις των προδιαγραφών τους και των πελατών για τους οποίους προορίζονται. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001: 2015 για όλες τις δραστηριότητες τις οποίες ασκεί.